Categories Handbal

Rezultate dătătoare de speranțe în primele amicale

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea a disputat primele jocuri de verificare din această vară. Formația antrenată de către George Tăutu și Cosmin Liberț a participat la un turneu în Ungaria, unde a disputat trei meciuri.

CSM-ul a evoluat la turneul intitulat PickBall, organizat la Szeged, cu participarea echipei U21 a clubului din localitate, a cărui formație de seniori este campioană națională în Ungaria. La eveniment au participat și două echipe din eșalonul inferior al handbalului din țara vecină.

Iată rezultatele înregistrate de sportivii orădeni la evenimentul de la Szeged:

Sâmbătă (06.08)

vs Pick Szeged U21, scor 30-33
vs Vecses SE, scor 36-23
Duminică (07.08)

vs Kecskemeti TE, scor 39-28
Așadar, CSM Oradea a obținut două victorii după ce a pierdut primul meci disputat.

Clasamentul final al turneului a fost:

CSM Oradea
Pick Szeged U21
Kecskemét
Vecsés
Echipa se întoarce acasă și va continua programul de pregătire premergător startului oficial al sezonului 2022/23. Amintim că CSM Oradea va evolua în Liga Zimbrilor, debutul oficial fiind programat pentru 27 August anul curent.

Următorul joc de verificare se va desfășura la Timișoara, vineri (12.08). O zi mai târziu, adică sâmbătă (13.08)0 la Arena Antonio Alexe, este programat un joc amical cu Potaissa Turda, formație cu experiență în Liga Zimbrilor. Intrarea la acest meci va fi liberă.

About Author