Șandor Kulcsar prezentat oficial la FC Bihor

În cursul zilei de luni 8 august în sala mică a Primăriei Oradea, șandor Kulcsar unul dintre cei mai importanți fotbaliști bihoreni din perioada anilor 1990 a fost prezentat oficial ca și președinte al FC Bihor. Alături de Mihai Jurcă, city manager-ul clubului au susținut o conferință de presă în care și-au prezentat atât proiectele personale și ale clubului pentru viitoare perioadă.

„În primul rând sunt onorat să fac parte dintr-o astfel de asociație, trebuie să mulțumesc celor care m-au spijinit. La momentul de față suntem mândri să se vorbească despre Oradea ca și un oraș în plină dezvoltare. Este un fapt, a venit momentul să aducem și sportul bihorean la nivelul orașului.

În viziunea multora un proiect în care FC Bihor să redevină echipa fanion a județului Bihor, corelat cu construcția noului stadion. Sunt foarte multe elemente care contribuie la atingerea obiectivului principal și anume ajungea în prima ligă, dar eu sper ca lumea să se întoarcă în stadion.

Suntem pe un drum bun dacă lumea vine la stadion, și dacă vom fi în liga secundă și ceea ce ne dorim cu toții să prestăm un fotbal de calitate. Au plecat zece jucători la finele sezonului trecut, au venit doar doi, vom ataca campionatul cu un lot mult mai tânăr ca și anul trecut, avem obiective, împărțite în două etape, echipa stabilă, trebuie să atragem din domeniul privat oameni care să vină alături de noi. Trebuie să avem o stabilitate în acest an.

Din sezonul viitor, 2023-2024, vom avea ca obiectiv principal promovarea în Liga a 2-a. Sperăm ca aportul sponsorilor să fie consistent, o promovare nu se poate obține peste noapte. Punem atitudinea și mentalitatea pozitivă pe primul plan, dorința conducerii pentru a vedea că fiecare jucător în parte să facă totul pentru acest club. Trebuie stabilit de la început, legat de percepție, ne dorim să schimbăm percepția tuturor despre ceea ce a fost în trecut. Îmi cunosc calitățile și limitele, nu îmi doresc să fiu singur ci mai mult despre echipă. Echipa trebuie pusă pe primul plan, este vorba despre o muncă comună. ” avea să spună la prima întâlnire cu presa Kulcsar Șandor.

Un aspect interesant, ar fi încercarea de a aduce din nou în atenția fotbalului bihorean, fostele glorii ale FC Bihor din perioada pozitivă, în care FC Bihor era pe primele locuri în primul eșalon al țării. Deocamdată posturi bugetare nu există în organigrama clubului, dar pe viitor lucrurile se pot schimba. Bugetul clubului va fi undeva în jurul cifrei de 250 000 euro, dar acesta poate fi suplimentat în funcție de performanța sportivă.

About Author