Categories Fotbal

Repetiție pozitivă înainte de startul oficial

În cursul dimineații de sâmbătă 20 august pe o căldură absolut insuportabilă, FC Bihor a susținut ultimul joc amical înainte de debutul oficial la noului sezon. Roș-albaștrii au primit pe Iuliu Bodola vizita celor de la Viitorul Arad, grupare care activează în Liga a 4-a din județul vecin. La finele partidei, gazdele au reușit să se impună cu scorul de 5-0 (1-0) după reușitele lui Jurj 3, Moga și Andrei Husu.

Disputa a fost una dominată într-o manieră mai mult decât categorică de organizatori, care au reușit să facă o repetiție bună în vederea meciului de vineri de la Sânmartin cu Lotus. Sergiu Jurj a arătat o poftă de joc deosebită, el marcând trei goluri, dintre care unul cu capul fiind foarte bine pregătit din toate punctele de vedere. Din păcate unele ieșire necontrolate și linbajul de cartier, strică o posibilă promovare în carieră.

Una peste alta, un meci bun cu ritm bun, în care orădenii au făcut mereu un pregind avansat nu a lăsat adversarul să se exprima și spațiile au fost acoperite destul de bine. De partea cealaltă, arădenii cât timp au putut fizic au dat o replică bună, dar pe măsură ce a trecut timpul nu au mai făcut față. În partea a doua au apărut o serie de schimbări, noii intrați dorind să demonstreze că sunt capabili de mai mult, dar în jocurile oficiale, sunt obligațisă se ridice la nivelul așteptărilor.

Au fost și lucruril jenante care trebuiesc eliminare. Gunie a dorit să dea un pas pentru tabela de marcaj, Adrian Popa a executat o lovitură liberă sub orice critică întrebându-ne ce caută un astfel de jucător în lotul echipei, iar Ardelean, a făcut gură când era indicată soluție colectivă de atac și el a preferat un șut anemic la poartă. E momentul ca în jocurile oficiale să-și arate fiecare valoarea și să lase ciocul mic în fața antrenorului care în niciun caz nu este ămpotriva oricărui jucător.

FC Bihor: Fila – Gunie, Petruș, Stan, Ioviță – Ardelean, Cherman – Jurj, Gheorghiță, Chindlea – Marius Hosu. Au mai intrat: Mergheș, Drăgan, Lupșe, Andraș, Balint, Sotiuț, A. Popa, Moga și Andrei Hosu. Antrenor: Florin Fărcaș.

About Author