Categories Handbal

E nevoie de mai multă continuitate în rezultate favorabile

CSM Oradea a disputat trei partide de verificare în zile consecutive în perioada 18-20 August. Întâi formația antrenată de George Tăutu s-a deplasat în Ungaria, la Bekes, după care a disputat două jocuril a turneul aniversar organizat de CS Unirea Sânnicolau Mare.

Handbaliștii orădeni au învins pe Solar-Békési FKC. Echipa antrenată de către George Tăutu a câștigat în țara vecină cu scorul de 35-30. CSM-ul conducea la jumătatea meciului cu 17-14. Ivancenco a înscris zece goluri, iar Kovacs a punctat de opt ori pentru învingători.

A urmat apoi turneul de al Sânnicolau. Aici CSM Oradea a disputat două partide, pierzându-le pe ambele. Iată rezultatele înregistrate:

– Vineri (19.08), vs CS Minaur Baia Mare, scor 26-34
– Sâmbătă (20.08), vs KK Crvena Zvezda, scor 22-26

Noul centru al echipei, în vârstă de 24 ani, moldoveanul Valentin Ivancenco a fost cel mai bun marcator al turneului de la Sânnicolau Mare. El a fost recompensat cu trofeul destinat golgheterului acestui eveniment de amploare, la care au participat echipe de club din România, Ungaria și Serbia.

Așadar, CSM Oradea a încheiat perioada precompetițională cu un bilanț general de trei victorii și șase înfrângeri.

Urmează startul oficial al sezonului competițional. Primul meci are loc pe 27 August, în deplasare, cu CSM București, în runda inaugurală a Ligii Zimbrilor – ediția 2022/23.

About Author