Categories Atletism

Încet dar sigur spre un timp îmbunătățit

Mihai Sorin Dringo, sportiv legitimat la CSU CSM Oradea, antrenat de Robert Olah, a obținut o clasare remarcabilă la concursul internațional World Athletics Bronze Tour Memorial „Wieslava Maniaka”, de la Szeszcin (Polonia).

Dringo s-a clasat pe locul al 2-lea în proba de 400 metri plat. El a alergat proba în 45.97 secunde. Aceasta a fost prima participare a sportivului de la CSU CSM Oradea după participarea la Campionatele Europene de la Munchen (Germania).

Următoarea provocare pentru Dringo este World Athletics Silver Tour, la Rovereto (Italia). Reuniunea are loc marți (30.08).

Mihai Dringo este campion național de seniori și U23, dar și campion balcanic în proba de 400 metri. De asemenea, s-a clasat pe locul 2 în proba de 200 metri la seniori, fiind campion național U23.

Mihai Dringo a stabilit patru recorduri naționale pe parcursul anului calendaristic 2022. Pe lângă cele deja enumerate, el a mai reușit performanțe de acest gen la Istanbul (Turcia), în proba de 400 metri, respectiv în proba de ștafetă 4×400 metri.

About Author