Și lucrurile par deja rezolvate!!!

Max Verstappen a făcut o nouă cursă de senzație, câștigând Marele Premiu al Belgiei, după ce a plecat de pe 14. Olandezul s-a distanțat în fruntea clasamentului piloților și a fost foarte entuziasmat în urma victoriei obținute.
Max Verstappen s-a impus categoric la Spa Francorchamps, după o cursă magică. Pilotul de la Red Bull se apropie de al doilea titlu mondial consecutiv, iar singurul care mai trage să îi ia locul este chiar Sergio Perez, colegulde echipă. Între cei doi sunt 98 de puncte și pare greu de crezut că se mai poate întâmpla ceva până la finalul sezonului.
Verstappen a fost în culmea fericirii după victoria obținută, despre care spune că este cea mai dominantă a carierei. Chiar dacă a plecat de pe poziția a 14-a, pilotul de la Red Bull a condus senzațional și era pe primul loc înainte de jumătatea cursei. Acesta a trecut pe la boxe la începutul turului al 16-lea, iar după revenirea pe circuit a avut nevoie de doar două tururi pentru a-l depăși pe liderul Sainz.
Un fost pilot din Formula 1 susține decizia lui Alonso de a semna cu Aston Martin: „Un risc bun”Un fost pilot din Formula 1 susține decizia lui Alonso de a semna cu Aston Martin: „Un risc bun”
FORMULA 1
UN FOST PILOT DIN FORMULA 1 SUSȚINE DECIZIA LUI ALONSO DE A SEMNA CU ASTON MARTIN: „UN RISC BUN”
24/08/2022 LA 11:26
„Dacă ne uităm la cum s-a desfășurat cursa, atunci cred că pot spune că este cea mai dominantă victorie din cariera mea. Mașina a fost incredibilă. Nu cred că ne așteptam la un rezultat atât de bun. Am început să depășesc câte o mașină pe fiecare tur și am început să cred că pot obține victoria. Este un weekend la care nici nu visam, dar vom continua să ne îmbunătățim și să muncim din greu. Vom vedea ce putem face în cursa viitoare”, a spus Max după cursa din Belgia, conform The Guardian.

About Author