Categories Handbal

Fără punct după patru runde, Oradea nu arată deloc încurajator

CSM Oradea a fost învinsă de CSM Constanța, scor 25-33, într-un meci contând pentru etapa a 3-a din Liga Zimbrilor la handbal masculin – ediția 2022/23. Meciul a avut loc duminică (11.09), la malul Mării Negre.

Jocul a fost la discreția amfitrionilor. Aceștia s-au instalat la conducere de la început și s-au desprins la zece lungimi pe parcursul primelor 30 minute de joc, scor 19-9. Repriza secundă a revenit orădenilor, autori a 16 goluri. Cu toate acestea, echipa antrenată de George Tăutu nu a putut să amenințe superioritatea constănțenilor.

Borivoje Djukic a totalizat șapte goluri. El a fost secondat de Valentin Ivancenco, autor a trei goluri. CSM Oradea a avut 12 marcatori în acest meci. De cealaltă parte, Brasseleur a reușit să marcheze de șase ori, iar Komogorov a adăugat patru goluri.

CSM Oradea suferă al 4-lea eșec în actuala ediție de campionat, având un meci disputat în devans. În schimb, CSM Constanța are trei victorii și nicio înfrângere.

Următorul meci al CSM Oradea are loc sâmbătă (17.09), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar este CSM Bacău. Bilete se pot achiziționa AICI.

About Author