Doar o parte dintre sportivi au confirmat la Cupa României

Secţia de Kempo a Clubului Sportiv Crişul Oradea, a participat în acest weekend la Cupa României de Semi-kempo şi Full-kempo, organizat de Federaţia Română de Kempo în Bucureşti. Delegaţia orădeană a fost condusă de antrenorul Tulkos Rómeó, instructorul Magyar Zsolt şi preparatorul fizic Lupaş Ionuţ Florin.
Proba de semi-kempo a fost destinat tuturor categoriilor de vârstă (copii, juniori şi seniori), iar full-kempo pentru juniori 16-18 ani şi seniori.

Rezultate Semi-kempo: 1 loc I, 3 loc.II şi 5 loc.III
Locul I – Mihuţa Karina-jun.fem -60 Kg;
Locul II – Murguly Mihai-jun.-65 Kg, Josziv Antonio-jun.-55 Kg, Barbu Sebastian 12-14 ani/-85 Kg;
Locul III – Creţu Laura-jun.fem.-60 Kg, Lázár Alexandra-jun.fem.-75 Kg, Maier Mark – jun.-90 Kg, Gavriluţ Rareş – jun.-95 Kg şi Paşcu Nicolae -seniori +95 Kg.

Rezultate Full-kempo: 2 loc I, 2 loc.II şi 1 loc.III
Locul I – Paşcu Nicolae-senior +95 Kg şi Gavriluţ Rareş-jun.-95 Kg;
Locul II – Mihuţa Karina-jun.fem.60 Kg (concurând la o categorie de vârstă superioară) şi Lázár Alexandra-jun.fem.-75 Kg;
Locul III – Josziv Antonio-jun.-55 Kg (concurând la o categorie de vârstă superioară)

Au mai participat sportivii Irimuş Patrick , Matica Elena, Fodor Annamaria si Balogh Roland care de data aceasta nu au reuşit să urce pe podium.

“Ne bucurăm de aceste rezultate remarcabile ale secţiei de Kempo şi felicit sportivii respectiv cadrele tehnice. În urma discuţiilor avute cu dl antrenor Tulkos, am înţeles că trei sportivi de bază nu au participat ei pregătându-se pentru Campionatul European de luna viitoare, alţii au concurat la categorii de vârstă superioară. Secţia de Kempo deşi este una din cele mai recente secţii, şi-a dovedit eficienţa prin rezultatele aduse deja în acest an. Sunt convinsă că sportivii antrenaţi de dl Tulkos se vor întoarce cu rezultate impresionante şi de la Campionatul european din Antalya.” – Pető Dalma Csilla, director C.S. Crişul Oradea

“A fost o competiţie grea, pot spune chiar foarte grea! Împreună cu instructorul Magyar Zsolt am pregătit echipa pentru a obţine cele mai bune rezultate. Surpriza cea mai plăcută a fost din partea sportivului Paşcu Nicolae , care după o absenţă de 3 ani de la antrenamnete, a revenit şi după o pregătire de doar 3 luni a avut cel mai greu şi spectaculos meci cu un sportiv care nu a mai pierdut nici un meci de 2 ani, însă în prelungiri a reuşit să îl învingă. Au lipsit şi sportivii Cotuţ Denisa, Cotuţ Răzvan şi Sferle David care sigur erau medaliaţi, însă ei se pregătesc pentru Campionatul European, astfel reducând orice risc de accidentare am decis să nu îî las să participe la acest campionat !” – Tulkos Rómeó, antrenor

La această competiţie a participat şi Clubul Sportiv King do-Lions Oradea cu 4 sportivi, aceştia din urmă participând doar la semi-kempo, au ubţinut următoarele rezultate:
Locul II – Ursu Teodora – jun.fem.-60 Kg
Locul III – Caba Dominic 8-10 ani /-40 Kg (participând la o categorie de vârstă superioară), Riekehr Victor – senior -70 Kg.
Din păcate sportivul Cristea Rareş nu a reuşit să urce pe podium la această competiţie.

About Author