Din păcate pentru ei, handbaliștii bihoreni continuă seria negativă

Din păcate pentru ei, handbaliștii bihoreni continuă seria negativă

CSM Oradea a fost învinsă de Potaissa Turda, scor 28-37, într-un meci contând pentru etapa a 5-a din Liga Zimbrilor la handbal masculin – ediția 2022/23. Partida a avut loc vineri (23.09), la Sala Gheorghe Barițiu din Turda.

Jocul a fost controlat de amfitrioni. CSM-ul a marcat primul gol al meciului, dar reacția a fost promptă, iar Turda conducea cu 6-3 după zece minute de joc. Acest ecart s-a dublat până la pauză, scor 16-10.

Repriza secundă nu a schimbat lucrurile. Potaissa s-a dezlănțuit pe faza ofensivă, marcând 21 goluri în ultimele 30 minute de joc. Ecartul a trecut de zece lungimi în primele minute ale reprizei a 2-a, însă CSM Oradea a redus din deficit spre final.

Valentin Ivancenco și Borivoje Djukic au marcat câte 7 goluri, iar Ciprian Aungurenci a adăugat 5 goluri pentru CSM Oradea. Kovacs a punctat de trei ori, Turcu și Boșca de câte două ori, iar Farcaș o dată. De la încingători s-a remarcat Talas, autor a 6 goluri.

CSM Oradea are zero puncte după șase meciuri disputate (unul în devans) în actuala ediție de campionat. Următorul adversar este HC Buzău. Meciul se va desfășura la finele săptămânii următoare.