Categories Polo

Efort intens pentru o calificare mult dorită

CSM Oradea a învins CN Barcelona, scor 12-6, într-un meci decisiv de calificare în turul al 3-lea din LEN Champions League – ediția 2022/23. Meciul s-a desfășurat duminică (16.10), în fieful catalanilor. Scorul pe reprize: 1-2, 6-3, 1-0, 4-1.

Ibericii au marcat primele două goluri ale partidei, dar CSM Oradea a reacționat, marcând de șapte ori în prima jumătate a confruntării. Formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor conducea cu scorul de 7-5 după 16 minute de joc.

Secvența a 3-a a fost mai săracă în realizări pe tabela de marcaj. CSM-ul a marcat și s-a desprins la trei lungimi, scor 8-5, la intrarea în secvența decisivă. Barcelona a înscris prima în ultimul act, dar CSM Oradea a reacționat cu o reușită din penalty, respectiv trei din acțiune pentru a se desprinde la patru lungimi. Finalul a fost dominar de bihoreni!

Marcatorii echipei orădene: Silvian Colodrovschi a marcat de cinci ori, Mateja Asanovic și Levente Vancsik au avut câte 2 goluri fiecare, Mihnea Gheorghe și Nichita Ilisie câte un 1 gol fiecare.

Aceasta este a 2-a victorie pentru formația orădeană. Cu un total de 6 puncte acumulate, CSM Oradea a terminat la egalitate cu CN Barcelona și Jadran Herceg Novi, dar pe baza golaverajului și meciurilor directe, formația orădeană a ocupat locul al 2-lea, ultimul ce asigură calificarea în faza următoare.

About Author