Un singur meci câștigat și devii vicecampion național

In perioada 22-23 octombrie, la Satu Mare s-a desfasurat Finala Campionatului National de Judo pentru echipe de Juniori (U 21), sambata si Finala Campionatului National de Ne Waza (lupta la sol) juniori, duminica.
La aceasta etapa finala au participat cate 6 echipe atat la masculin, cat si la feminin, in intrecerea masculina luand parte si echipa de juniori a LPS-CSS Bihorul Oradea, care a obtinut un rezultat frumos, devenind din nou Vice Campioana Nationala, la fel ca si anul trecut.
Intr-o noua formula, cu mai multi tineri sportivi in componenta, alaturi de mai consacratii Cret, Boldis, Dzitac, traseul echipa oradeana a avut urmatorul traseu:

– Tur 1 liber, in urma tragerii la sort
– Semifinala victorie cu 4-1 in fata echipei CSM Bucuresti (Ech A)
– Finala infrangere cu 2-3 in fata echipei CSM Pitesti

Clasament final CN Echipe juniori editia 2022, intrecerea masculina:

1 CSM Pitesti
2 LPS-CSS Bihorul Oradea
3 CS Pantheon Constanta
3 CSM Bucuresti (Ech. A)
5 CSM Bucuresti (Ech B)
5 CSM Satu Mare

Componenta echipei oradene, pregatita de prof. Emil Morar:
– Flavius Lungu si Sebastian Fudulu 66 kg, Ioan Dzitac 73 kg, Robert Boldis 81 kg, Maxim Tugulea si Sofian Popa 90 kg, Raul Ticu si Alex George Cret +90 kg

Clasament final CN Echipe juniori editia 2022, intrecerea feminina:

1 CS Universitatea Cluj Napoca
2 CSM Satu Mare
3 SCM Deva (Ech A)
3 CSM Pitesti
5 CS Pantheon Constanta
5 SCM Deva (Ech B)

Duminica s-au desfasurat intrecerile Campionatului National de judo in Ne Waza, (lupta la sol), competitie in care oradeanul Robert Boldis 81 kg, a devenit si el Vice Campion National. Nu a putut sa-si apere titlul cucerit anul trecut, Alex George Cret +81 kg, datorita unei accidentari la genunchi, el aflandu-se in recuperare, in vederea revenirii in circuitul competitiilor internationale.

About Author