Categories Handbal

Nu găsesc antidotul pentru a sparge gheața

CSM Oradea a fost învinsă de CSM Focșani, scor 27-29, în cadrul etapei a 10-a din Liga Zimbrilor la handbal masculin – ediția 2022/23. Partida a avut loc vineri (04.11), la Arena Antonio Alexe.

Jocul a fost echilibrat, cele două protagoniste succedându-se de mai multe ori la conducere pe tabela de marcaj în primele minute ale partidei. S-a mers cap la cap până la scorul de 8-8, după care oaspeții s-au desprins la trei lungimi. Acest ecat s-a reflectat pe tabela de marcaj și la jumătatea întâlnirii, scor 12-15.

Apărarea orădeană a funcționat impresionant în repriza a 2-a. CSM-ul a reușit să restabilească egalitatea la 20, dar nu a putut să preia conducerea. Oaspeții au punctat de trei ori consecutiv și s-au desprins decisiv. Formația orădeană nu a renunțat la luptă și a revenit spre final, dar nu a putut să anuleze întregul handicap.

Borivoje Djukic și Valentin Ivancenco au fost principalii realizatori al CSM-ul. Ambii au marcat de câte șapte ori. Formația orădeană a fost lipsită încă o dată de Emilian Turcu și Istvan Kovacs. De cealaltă parte, Crnoglavac și Mocanu au marcat câte șase goluri fiecare.

CSM Oradea rămâne fără punct în clasament după zece partide disputate. Următorul meci are loc joi (10.11), la București, în compania Stelei.

About Author