Categories Tenis

Începe săptămâna decisivă

La începutul săptămînii vor începe antrenamentele în Oradea Arena în vederea importantului meci cu Ungaria ce va avea loc pe 11 și 12 noiembrie.

Polivalenta din Oradea a fost inaugurată în luna aprilie a acestui an și poate găzdui circa 5.300 de spectatori la întrecerile sportive.

Echipa României, condusă de Horia Tecău, este formată din Ana Bogdan, Gabi Ruse, Jaqueline Cristian, Monica Niculescu și Anca Todoni. Antrenor: Alina Cercel Tecșor.

Meciul cu Ungaria contează în cadrul play-off-ului BJK Cup, turul 1.

Vineri (11 noiembrie) și sîmbătă (12 noiembrie) partidele vor încpe la ora 13.00.

Ana Bogdan este clasată pe locul 48, Ruse pe 98, Cristian pe 145, Niculescu pe 47 la dublu. Tînăra Todoni are 18 ani și a fost convocată în premieră la BJK Cup, cîștigînd acum cîteva zile primul său titlu ITF din carieră, în Turcia.

Echipa Ungariei e compusă din Anna Bondar (59 WTA), Panna Udvardy (86), Dalma Galfi (85), Reka Luca Jani (110) și Natalia Szabanin (283, jucătoare de 19 ani). Căpitan nejucător: Csaba Baboș.

Căpitanul nejucător al echipei României, Horia Tecău, a convocat încă două jucătoare junioare, pentru a le da șansa de a se antrena și de a sta împreună cu jucătoarele de pe lista oficială a întîlnirii din cadrul BJK Cup. Este vorba despre două clujence, o premieră, Briana Szabo și Cara Meșter.

About Author