Categories Alte sporturi

Crișul Oradea mereu în prim plan cu sportivi medaliați

În urmă cu câteva zile, Arena Antonio Alexe din Oradea a găzduit Cupa României de Taekwondo WT, organizat de către Federația Română de Taekwondo WT și cluburile orădene White Lion și Crișul Oradea. Clubul Crișul a fost reprezentat de 3 sportivi, pregătiți de instructorul Bîrneț Daniel. La această competiție au participat 470 sportivi legitimați la 33 de cluburi sportive. Delegația clubului Crișul a obținut 1 loc I prin sportiva Pop Daria la juniori feminin -55Kg (U18), 1 loc II prin Sabău Vlad George la juniori masculin +78 Kg (U18), respectiv 1 loc III prin sportiva Muresan Edina la seniori feminin -57 Kg.
Tot în acest weekend s-a desfășurat Campionatul Național Individual de Lupte din calendarul oficial al Federației Române de Lupte, destinat cadeților (16-17 ani), ce a avut loc în localitatea Odorheiu Secuiesc, acolo unde sportivul clubului Crișul , Gavra Alex, pregătit de antrenorul prof.Nelu Sandu Pop, a obținut locul III la categoria 110 Kg, acesta participând cu dispensă de vârstă.

“Am avut un sfârșit de săptămână plină de activități sportive. Am fost implicați în organizarea Campionatului national de fotbal-tenis cu piciorul pentru persoane surde și Cupa României la Taekwondo WT. În ceea ce privește rezultatele secțiilor de taekwondo WT și lupte din acest weekend suntem mulțumiți, mai ales că ambele secții și-au început/reânceput activitatea în cadrul clubului Crișul doar anul trecut. Rezultatele arată faptul că sportivii au o bună pregătire și sunt de perspectivă. Îi felicităm și pe această cale și le dorim mult succes în continuare! ” – Pető Dalma, director Clubul Sportiv Crișul Oradea

About Author