Munca încununată cu succes la București

Munca încununată cu succes la București

Ediţia a 49-a Campionatul European de Karate Wado-Kai, sub egida Federației Române de Arte Marțiale (FRAM), s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute 11-13 noiembrie 2022. Gazda competiţiei Sala Polivalentă din București. În competiţie au fost înscrişi 400 de sportivi participanţi din 18 ţări.

Deschiderea oficială a fost oficiată de domnul Florentin Marinescu 10 Dan, Președinte al Federației Române de Arte Marțiale, în pragul celei de-a 49-a ediții a Campionatului European de Wado Kai, România, noiembrie 2022. Organizat de Federația Română de Arte Marțiale în parteneriat cu Federația europeană. Acesta a transmis un Mesaj „Haideți să facem ca această competiție să fie una măreață, nu doar ca ea să fie încă o data, ci să o transformăm într-una excelentă și memorabilă pentru toți cei care participă!” și binențeles promotorul și pionerul wado-kai România, domnul președinte departament Tchabass Frederico Tavares 7 Dan.

La Europenele din București, bihoreni au cucerit câteva titluri…

Bihorul a participat cu 8 sportivi de la C.S. Tripa Salonta, în parteneriat de colaborare cu centrul de performanţă Shogunul Oradea și catedra de Karate Shotokan a Palatului Copiilor Oradea. Ei au fost sprijiniți de Federația Română de Arte Marțiale, Departamentul de Karate Wado-Kai, Clubul Shogunul, Palatului Copiilor Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, nu ultima data se aduc mulţumiri părinţilor care au sprijinit deplasarea la acest concurs!

Felicitări sportivilor:

AUR-Donea Denis Claudius – kumite individual +50 kg minicadeți!

ARGINT-Lalescu Luca – kumite individual -68 kg juniori!

ARGINT-Lalescu Luca, – kumite echipe juniori!

ARGINT-Arghiroiu Alexandru, – kumite echipe juniori!

ARGINT-Lipai Sara, – kumite echipe junioare!

ARGINT-Kela Andreea, – kumite echipe junioare!

BRONZ-Paul Octavian – kumite individual -57 kg cadeți!

BRONZ-Kela Andreea, – kumite individual -57 kg junioare!

BRONZ-Foltuț Alexandru – kumite individual minicadeți!

BRONZ-Lipai Ștefania – kumite individual +50 kg minicadete!

prof. Ioan Vaida „Toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără implicarea unor oameni minunaţi, cărora le mulţumim că sunt alături de noi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *