Munca încununată cu succes la București

Ediţia a 49-a Campionatul European de Karate Wado-Kai, sub egida Federației Române de Arte Marțiale (FRAM), s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute 11-13 noiembrie 2022. Gazda competiţiei Sala Polivalentă din București. În competiţie au fost înscrişi 400 de sportivi participanţi din 18 ţări.

Deschiderea oficială a fost oficiată de domnul Florentin Marinescu 10 Dan, Președinte al Federației Române de Arte Marțiale, în pragul celei de-a 49-a ediții a Campionatului European de Wado Kai, România, noiembrie 2022. Organizat de Federația Română de Arte Marțiale în parteneriat cu Federația europeană. Acesta a transmis un Mesaj „Haideți să facem ca această competiție să fie una măreață, nu doar ca ea să fie încă o data, ci să o transformăm într-una excelentă și memorabilă pentru toți cei care participă!” și binențeles promotorul și pionerul wado-kai România, domnul președinte departament Tchabass Frederico Tavares 7 Dan.

La Europenele din București, bihoreni au cucerit câteva titluri…

Bihorul a participat cu 8 sportivi de la C.S. Tripa Salonta, în parteneriat de colaborare cu centrul de performanţă Shogunul Oradea și catedra de Karate Shotokan a Palatului Copiilor Oradea. Ei au fost sprijiniți de Federația Română de Arte Marțiale, Departamentul de Karate Wado-Kai, Clubul Shogunul, Palatului Copiilor Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, nu ultima data se aduc mulţumiri părinţilor care au sprijinit deplasarea la acest concurs!

Felicitări sportivilor:

AUR-Donea Denis Claudius – kumite individual +50 kg minicadeți!

ARGINT-Lalescu Luca – kumite individual -68 kg juniori!

ARGINT-Lalescu Luca, – kumite echipe juniori!

ARGINT-Arghiroiu Alexandru, – kumite echipe juniori!

ARGINT-Lipai Sara, – kumite echipe junioare!

ARGINT-Kela Andreea, – kumite echipe junioare!

BRONZ-Paul Octavian – kumite individual -57 kg cadeți!

BRONZ-Kela Andreea, – kumite individual -57 kg junioare!

BRONZ-Foltuț Alexandru – kumite individual minicadeți!

BRONZ-Lipai Ștefania – kumite individual +50 kg minicadete!

prof. Ioan Vaida „Toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără implicarea unor oameni minunaţi, cărora le mulţumim că sunt alături de noi”.

About Author