Categories Volei

Voleiul masculin orădean revine în actualitate

Felicitari echipei pentru rezultatele obtinute in perioada 25-27.XI.2022 la Turneul 2 din cadrul Campionatului Diviziei A2 Vest Masculin desfasurat la C.N. „Onisifor Ghibu” Oradea.
In urma rezultatelor obtinute echipa noastra a reusit sa castige doua meciuri din cele trei disputate, terminand turneul pe locul 2.
Rezultate:
ACS Pro Volley Oradea vs. SCM Zalau (3-1)
ACS Pro Volley Oradea vs. CS Otelul Rosu (3-1)
ACS Pro Volley Oradea vs. CSU UV Timisoara (0-3)
Dupa primele doua turnee clasamentul este:
1. CSU Uv Timisoara 18p
2. ACS Pro Volley Oradea 12p
3. SCM Zalau 3p
4. CS Otelul Rosu 3p
5. CS Pro Volei Arad 0p
Componența echipei:
Lung Emanuel (C), Abrudan Moisa, Drăgan George, Pusta David, Miclăuș Geany, Ilies Raul, Știop Liviu, Pușcaș Vlad, Ghiulan Darius, Popa Sergiu(LPS), Ciatau Darius(LPS), Croitoru Bogdan(LPS), Libero – Holhos Adrian si Bot Ruben, prof. Todoran Daniel
La acest turneu si-au facut debutul ca seniori Popa Sergiu, Croitoru Bogdan si Stiop Liviu, alaturi de tinerii lor colegi – Bot Ruben si Ghiulan Darius, care au debutat in etapa de la Arad.
A fost un turneu reușit prin atingerea unor obiective clare care au contribuit la omogenizarea echipei si a jocului.
Băieții s-au ridicat la nivelul așteptărilor, ducand la bun sfarsit un joc frumos cu faze clare și execuții bine realizate.
Mulțumim celor implicați în organizarea si buna desfășurare a turneului, in special direcțiunii C.N. „Onisifor Ghibu”, LPS Bihorul Oradea, sponsorilor, publicului, precum si tuturor celor care ne-au fost alaturi si ne-au susținut in acest turneu.

About Author