Categories Polo

CSM-ul a ratat de puțin șansa unei victorii

CSM Oradea a remizat, scor 8-8, în prima manșă din optimile de finală ale LEN EuroCup – ediția 2022/23, în fieful Stelei București. Meciul s-a desfășurat miercuri (30.11), în capitală.

Jocul a început similar confruntării de campionat, desfășurată în urmă cu cinci zile. Formația orădeană a înscris primele două goluri, dar în continuare a reușit să se desprindă la 5-2. Steaua a reacționat și a anulat deficitul, restabilind egalitatea la cinci. La jumătatea confruntării tabela de marcaj indica egalitate, ambele protagoniste reușind să mai înscris câte o dată, scor 6-6.

Repriza a 3-a nu a adus vreo schimbare pe tabela de marcaj. Dacă în primele două secvențe de joc s-a înscris cu generozitate în cea de-a 3-a scorul a rămas neschimbat. Astfel cu opt minute rămase de jucat din prima secvență, scorul a rămas 6-6. Bucureștenii au preluat conducerea pentru prima dată în debutul secvenței a 4-a, dar CSM Oradea a reacționat în două rânduri. Partida s-a terminat nedecis, scor 8-8, jocul revanșă urmând să stabilească numele echipei calificate mai departe.

Mihnea Gheorghe și Mateja Asanovic au marcat câte trei goluri, Silvian Colodrovschi și Levente Vancsik marcând câte un gol pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Nebojsa Vusakovic și Alexandru Gheorghe au înscris câte două goluri, alți patru având câte o reușită pentru Steaua. Militarii au irosit un penalty în această confruntare.

Meciul retur se va desfășura miercuri (14.12), ora 19:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Vom reveni cu informații referitor la comercializarea biletelor.

About Author