Categories Baschet

Repetiție pentru următoarele jocuri ce vor urma

CSM CSU Oradea a învins CSM Focșani, scor 86-56, într-un meci contând pentru etapa a 8-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Partida s-a desfășurat sâmbătă (03.12), la Oradea Arena, în cadrul de sărbătoare.

Partida a fost controlată de roș-albaștri, aceștia reușind un parțial de 16-0 în prima secvență pentru a se desprinde practic în mod decisiv. Sfertul s-a încheiat cu un ușor reviriment al oaspeților, scorul fiind de 22-14 după zece minute de joc.

Au urmat alte două secvențe controlate de CSM Oradea. Defensiva a funcționat la cote înalte, nivelul de concentrare fiind foarte bun. Inspirația la finalizare nu a fost cea cu care echipa și-a obișnuit suporterii, însă a continuatt să mărească ecartul și a câștigat fiecare secvență de joc: 20-12, 19-18 și 25-22.

Pe parcursul secvenței decisive s-au consemnat mai multe minute consecutive de joc în care Oradea a jucat cu cinci jucători autohtoni. De altfel, echipa a avut 11 marcatori în această confruntare.

Bobe Nicolescu a totalizat 18 puncte, Cătălin Baciu a adăugat 12 puncte, 11 recuperări, Mark Ogden a încheiat cu 12 puncte, Donatas Tarolis a încheiat cu 11 puncte, 6 recuperări, iar Stephen Holt a avut 10 puncte, 7 recuperări pentru CSM CSU Oradea. De cealaltă parte, Pavle Reljic, fost jucător la CSM Oradea, a reușit 18 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive pentru CSM Focșani.

În urma acestui rezultat, CSM CSU Oradea are 6-1 la general, bifând a 10-a victorie consecutivă în toate competițiile. În schimb, CSM Focșani a ajuns la 2-5.

Miercuri (07.12), cu începere de la ora 17:00, CSM CSU Oradea întâlnește Laguna București, în deplasare. Jocul contează pentru etapa a 9-a din sezonul regulat al Ligii Naționale.

About Author