Când românii sunt din alt film, nu ai șansă de izbândă

Miercuri seara Oradea pierdea indiferent de numele adversarului. Și dintr-un motiv simplu, au primit peste 90 puncte. Este total inadmisibil să joaci acasă, indiferent de cine îți e adversar, să vii după 12 victorii consecutive și să primește peste 90 puncte. Imposibil așa ceva.

Adevărat că echipa adversă a avut procentaje foarte bune la aruncările de la distanță. Dar asta nu scuză o apărare visătoare, o lipsă totală de inspirație în atac și niște jucători care au arătat încă o dată că nu merită să facă parte dintr-o echipă cu pretenții.

Am fost singurul care am mai spus-o șio spun din nou.: românii sunt de umplutură la echipa asta. Repet ROMÂNII SUNT UMPLUTURĂ!!! Jalnic acest Baciu, care a primit zeci de șanse și care atunci când e greu este modest rău de tot.

A fost adus Tudor Gheorghe, zero pe linie, fără nicio realizare. Salar și nimic mai mult, băiatule revino la realitate, altfel o să fii doar un simplu pasager în acest oraș. Iar despre Nicolescu, mai modest ca de obicei, tremură mâna la aruncările de la distanță, la experianța lui. Degeaba critici, stau bine merci pe un salar jucătorii se gândesc deja la sărbători și vai ce bine ne simțim împreună. Dacă pierd în Cipru, bihorenii au șanse reduse de calificare.

Oradea a gestionat extrem dfe slab ultimele trei minute aale sfertului al doilea atunci când polonezii pur și simplu au revenit spectaculos pe tabelă. Au început foarte bine sfertul al treilea, dar s-au tăiat foarte repede. Motivele trebuiesc căutate în curtea proprie. Banca a fost de mult în vacanță, niște decizii de nimeni, absolut nimeni înelese, iar rotația perfect imposibilă gândită pentru a nu câștiga. Când tragi linie și analizezi îți dai seamna că lucrurile trebuiau să stea într-un altfel. nu lași nimic la voia întâmplării. O victorie aducea Oradea cu prima șansă la calificare iar aceasta după cum arăta meciul era la îndemâna gazdelor. Acum, facem calcule gândim și sperăm să reușim să întoarcem în favoarea noatră. greu, foarte greu…Încă o dată au demonstrat că atunci când te aștepți mai puțin, poți pierde un meci în condițiile în care ai impresie că tu ești la cârma lui. Din nou cuvinte încurajatoarem, doar o înfrângerem trebuie să ținem capul sus și de astea… până când de fapt…

About Author