Categories Fotbal

O mare stea a fotbalului italian ne-a părăsit…

Lumea fotbalului îl plânge pe Gianluca Vialli.

Gianluca Vialli a încetat din viață la vârsta de 58 de ani după ce a pierdut lupta cu cancerul pancreatic, însă fostul fotbalist italian nu a fost uitat de lumea fotbalului.

Prieteni, colegi sau rivali i-au adus un ultim omagiu fostului mare atacant al Squadrei Azzura. Walter Zenga, coechipier cu Gianluca Vialli la naționala Italiei, cu care a obținut medalia de bronz la Mondialul din 1990, a reacționat printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare.

„La revedere, Luca. Așa vreau să mi te amintesc. Odihnește-te în pace, prietene! O să-mi fie atât de dor de tine…”, a fost mesajul atașat fotografiei de Walter Zenga.

De asemenea, foști coechipieri ai lui Gianluca Vialli la naționala Italiei, dar și rivali, și-au exprimat regretul cu privire la moartea fostului fotbalist, răpus de cancer la vârsta de 58 de ani.

„La revedere, prietene. Odihnește-te în pace”, a fost reacția fostului fotbalist, actualmente antrenor la Real Madrid, Carlo Ancelotti.

„Cât de mult doare vestea asta… Ai fost un uriaș, și pe teren, și în afara lui. Ne vei lipsi tuturor”, a reacționat emoționant Franco Baresi, fostul fotbalist italian.

„Căpitanul nostru. Capitanul meu. Pentru totdeauna”, a spus Alessandro Del Piero. Adversarii lui Gianluca Vialli din naționala Angliei, Alan Shearer și Frank Sinclair, i-au adus un ultim omagiu atacantului cu peste 100 de goluri la naționala Italiei.

„Odihnește-te în pace, Gianluca Vialli. Ce om iubitor și ce jucător minunat a fost!”, a spus Alan Shearer, fostul internațional englez.

„Teribilă veste. Vialli a fost unul dintre cei mai drăguți oameni pe care i-am întâlnit în fotbal, uriaș manager și coechipier”, a spus și Frank Sinclair.

ADVERTISEMENT

Gianluca Vialli s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani după o lungă luptă cu cancerul la pancreas. Lumea fotbalului este în doliu după dispariția fostului mare atacant. Atât presa internațională, cât și fostele echipe de club îl plâng pe Gianluca Vialli.

Presa internațională îl plânge pe Gianluca Vialli: „Doliu în lumea sportului”
O nouă veste tristă cuprinde sportul mondial, după disparițiile lui Sinisa Mihajlovic și Pele. Gianluca Vialli, fostul mare atacant al Squadrei Azzura, a murit la doar 58 de ani din cauza unui cancer la pancreas.

ADVERTISEMENT

Presa italiană îl plânge pe fostul mare fotbalist al lui Juventus și Chelsea. Publicațiile au titrat emoționant trecerea în neființă a fostului atacant. „Lumea fotbalului este în doliu: a murit Gianluca Vialli! Unul dintre cei mai iubiți din toate timpurile ne părăsește la 58 de ani”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.

„Lumea deplânge trecerea în neființă a lui Gianluca Vialli (1964-2023). La revedere „Stradivialli”, odihnește-te în pace”, a fost reacția celor de la Corriere dello Sport.

About Author