Categories Polo

Plătesc tribut lipsei de concentrare la finalizare

CSM Oradea a fost învinsă de Panionios GSS, scor 10-5, în prima manșă din sferturile de finală LEN EuroCup – ediția 2022/23. Partida a avut loc miercuri (25.01), în Grecia.

Jocul a fost controlat de greci, însă CSM Oradea a oferit o replică solidă pe parcursul primelor 16 minute de joc. Panionios a fost în permanență la conducere, însă echipa antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor a stat aproape de adversar, scor 2-1, 3-2 și 4-3. Elenii au terminat prima jumătate în avantaj de două goluri, scor 5-3.

Repriza a 3-a a consemnat probleme în ofensiva CSM-ului. Panionios a profitat, dublându-și avantajul. De altfel, amfitrionii au câștigat toate cele patru acte, desprinzându-se la șase lungimi, însă CSM Oradea a stabilit rezultatul final în penultima secundă.

Marcatorii echipei au fost: Tiberiu Negrean și Istvan Szabo – 2 goluri fiecare, Mihnea Gheorghe – 1 gol. De cealaltă parte, Ioannis Papakos a înscris de trei ori. Alți cinci jucători au punctat pentru Panionios.

Meciul retur va avea loc la Oradea pe 8 Februarie 2023. Vom reveni cu ora de începere și informații referitor la comercializarea biletelor.

About Author