Categories Polo

Efort ieșit din comun, eșec incredibil

CSM Oradea a fost eliminată din competiţia masculină de polo pe apă LEN Euro Cup de echipa greacă Panionios GSS, la loviturile de departajare, în manşa secundă a sferturilor de finală, după ce a câştigat cu scorul de 19-15 (3-1, 4-4, 3-2, 3-1; 6-7), miercuri, în Bazinul Olimpic ”Ioan Alexandrescu”.

Panionios a câştigat la Atena cu 10-5, iar la Oradea scorul a fost de 13-8 la finalul timpului regulamentar, astfel că s-a trecut la executarea loviturile de departajare, unde grecii au transformat de şapte ori, iar vicecampioana României de doar şase ori, Flavius Ilisie ratând.

Orădenii au început bine jocul şi după primul sfert conduceau cu 3-1, dar apoi situaţia s-a echilibrat. În sfertul al treilea, gazdele s-au desprins la trei goluri, iar diferenţa a crescut la cinci goluri (13-8) când mai erau patru minute şi jumătate până la finalul timpului regulamentar. Nicio echipă nu a reuşit să mai înscrie în timpul rămas, astfel că totul s-a decis la loviturile de departajare.

Pentru echipa antrenată de Ciprian Cîmpianu au marcat Tiberiu Negrean 5 goluri, Mateja Asanovic 4, Istvan-Janos Szabo 2, Flavius Nichita Ilisie 2, Vlad Dragomirescu 2, Silvian Colodrovschi 2, Ferenc Istvan Czenk 1, Mihnea Gheorghe 1.

Golurile oaspeţilor au fost reuşite de Alexandros Gounas 5, Grigorios Kapetanakis 3, Konstantinos Gkiouvetsis 3, Iason-Panagiotis Ntalapas 2, Ioannis Papakos 2.

About Author