Categories Fotbal

Hagi și Popescu donații de 50 000 euro poporului turc

Gheorghe Hagi și Gică Popescu au declarat că nu au uitat admirația primită din partea poporului turc și au făcut donații după cele două cutremure devastatoare. Aceștia au mai spus că speră ca problemele să se termine cât mai repede.

După cele două cutremure devastatoare din Turcia, Gheorghe Hagi și Gică Popescu au făcut donații uriașe. Ei au declarat că nu au uitat sprijinul fanilor turci și că nu îi pot lăsa la greu.

„Așa cum turcii nu îi uită pe Hagi și Popescu, nici noi nu avem cum să uităm Turcia. Astăzi, împreună cu Gică Hagi, am fost în vizită la Excelența Sa Ozgur Kivanç Altan, Ambasadorul Turciei în România.

Clubul Farul Constanța a asigurat Ambasadei Turciei tot sprijinul în această perioadă extrem de dificilă și a venit în ajutorul victimelor cu o donație de 50.000 de euro. Îi mulțumim Excelenței Sale pentru primirea făcută și ne dorim din suflet ca veștile rele ce vin dinspre Turcia să se încheie, iar poporul turc să rămână puternic.” – este mesajul postat de Gică Popescu pe pagina sa oficială de Instagram.

About Author