Categories Baschet

Primul test intern care nu trebuie ratat

CSM CSU Oradea continuă cel mai bun parcurs din istorie. Sezonul competițional 2022/23 consemnează cel mai bun procentaj de victorii raportat la numărul oficial de meciuri disputate de roș-albaștri.

Ne aflăm la jumătatea lunii Martie, adică la jumătatea celei de-a 6-a luni de la startul oficial al perioadei competiționale. CSM-ul are o rată de succes de 84% după disputarea a 37 meciuri oficiale.

Gruparea antrenată de Cristian Achim are 19 victorii din 20 partide disputate în Liga Națională. Roș-albaștrii au avut un raport de 4-1 în Cupa României, respectiv 8-4 în FIBA Europe Cup. Așadar, bilanțul general cumulat în stagiunea 2022/23 de la start și până în acest moment este de 31 victorii și 6 înfrângeri.

CSM CSU Oradea a ajuns la acest bilanț după ce a jucat cel puțin o dată cu fiecare dintre adversarii pe care îi poate întâlni în actualul sezon strict pe baza sistemelor competiționale din întrecerile în care echipa s-a angrenat. Astfel, CSM-ul a întâlnit:

– 15 echipe în competițiile interne, adversarii pe care nu îi va întâlni deloc în sezonul 2022/23 fiind CSM Târgu Jiu, CSM VSKC Miercurea Ciuc și CSM Tîrgu Mureș.
– 6 echipe în cupele europene.

Amintim că la această oră, CSM CSU Oradea are o serie activă de 18 victorii în Liga Națională.

Următorul meci are loc sâmbătă (18.03), ora 20:15, la Oradea Arena. Adversar este U-BT Cluj-Napoca. Meciul contează pentru etapa a 23-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23.

Abonamentele sunt valabile la derby-ul baschetului masculin românesc.

About Author