Categories Fotbal

Norma bihoreană a fost din nou îndeplinită

În fața a peste 1 000 spectatori, FC Bihor Oradea a trecut sâmbătă 18 martie de CSM Sighetul Marmației cu scorul de 4-0 (2-0), într-un meci din cadrul rundei a 19-a a Ligii a 3-a de fotbal, Seria a 10-a.

Scorul a fost deschis de Serediuc în minutul 12 atunci când a transformat un penalty foarte ușor acordaat.

Centrarea în careu de pe dreapta a lui Cherman, Adi Popa a fost ușor jenat, centralul arătând subit penalty. Serediuc a transformat cu multă siguranță. Până la pauză, FC Bihor a mai avut cel puțin încă un penalty mult mai clar dar neacordat.

Pe final de repriză, Hosu a câștigat duelul în viteză pentru balon, a sprintat pe lângă un adversar și singur cu portarul advers l-a executat cu mult sânge rece. În partea a doua pe teren a existat o singură echipă, cea organizatoare care și-a depășit adversarul la toate capitolele.

În urma unui corner de pe stânga, Serediuc a centrat în fața porții, Gal venit lansat exect ca și etapa precedentă a reluat cu capul în plasă. Din păcate acesta din urmă s-a accidentat la faza golului și a fost schimbat. Același activ jucător Serediuc a stabilit scorul final cu op execuție din interiorul careului, el a șutat în diagonală în vinclu.

Una peste alta o victorie mult mai clară decât o arată scorul în condițiile în care roș-albaștrii sunt în creștere de formă având nevoie de continuitate în rezultate pozitive pentru a pregăti cât mai bine play-off-ul.

Elevii lui Florin Fărcaș redevin liderii incontestabiliai seriei cu mențiunea că au șanse mari să termine între primele două din clasament ceea ce conferă avantajul de a juca un meci în plus acasă.

FC Bihor: Bob – Călin Jurj, Gal (54 Popa), Fărcaș, Gunie – Gheorghiță (72 Chindlea), Adi Popa (63 Drăgan), Petruș (63 Andrei Hosu) – Serediu, Cherman – Alex Hosu (55 Sergiu Jurj). Antrenor: Florin Fărcaș.

About Author