Categories Tenis

Sorana Cîrstea ajunge în sferturi la Miami fără set pierdut

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală de la Miami, după ce a trecut de Marketa Vondrousova în două seturi, scor 7-6 (3), 6-4. Pentru un loc în semifinale, sportiva noastră va lupta cu Aryna Sabalenka, a doua jucătoare a lumii. Sorana a admis că bielorusa formează un trio de top în acest an, alături de Swiatek și Rybakina, dar nu se teme de duelul cu campioana de la Australian Open.

Sorana Cîrstea a demonstrat că sfertul de finală de la Indian Wells nu a fost o întâmplare. Românca și-a continuat forma de vis și la Miami, unde a ajuns în aceeași fază a competiției, fără să piardă set. Ultima „victimă” a sportivei noastre a fost Marketa Vondrousova, pe care a învins-o cu 7-6(3), 6-4, după o oră și 37 de minute de joc, asigurându-și o urcare semnificativă în clasament.
Dacă la Indian Wells și-a măsurat forțele cu Iga Swiatek, liderul mondial, în Florida Sorana va juca în sferturi cu Aryna Sabalenka, a doua jucătoare a lumii. Sportiva din Belarus a trecut fără emoții de Barbora Krejcikova, scor 6-3, 6-2, demonstrând că este una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit.

About Author