Categories Alte sporturi

Bilanț pozitiv pentru karateka orădeni

Federația Română de ArteMartiale, prin departamentul de karate IKU și C.S. Dacicus Orăștie a organizat în urmă cu câteva zile, în sala de sport ”Arsenal Park – Aqualand Sport Arena,” din Orăștie, Cupa Dacicus ediția cu nr. 32, pentru seniori, tineret, juniori, cadeți, minicadeti și copii.

La competiție s-au prezentat 355 de sportivi, de la 33 de cluburi din țară, care s-au întrecut pe 4 tatami la probele de kata, kumite, kata echipe și pentru cei mici (începători), proba de kihon și tehnici aplicate pe manechin.

Sportivii clubului de la centrul de performanță Shogunul Oradea & Palatul Copiilor Oradea sportivii antrenați de profesorul Ioan Vaida și Elena Vaida au obținut următoarele rezultate: un total de 28 medalii din care 7 de aur, 10 de argint, 11 de bronz.

-Medaliile de Aur au fost adjudecate de: Cipleu Dan-Paul, Faur Cezara , Hanga Iasmina-Maria, Donea Denis-Claudius (2 medalii), Lalescu Luca-Mihai, Neagu Robert.

-Medaliile de Argint au fost obținute de sportivii: Sotiuț Francesca, Hanga Carina-Ana, Debelka Erik-Leonidas, Raduly Marcus Aurelius, Timar Rareș Cotizo, Lencar Denis-Florin, Paul Octavian-George, Roman Rareș Cristian, Feier Mihai, Neagu Robert.

-Medaliile de Bronz au fost câștigate de: Ficuț Rareș Ionuț, Sotiuț Francesca, Hanga Iasmina-Maria, Hanga Carina-Ana, Faur Cezara, Cionca David Ioan Daniel (2 medalii), Timar Rareș Cotizo, Lencar Denis-Florin, Paul Octavian-George, Lalescu Luca-Mihai.

Sportivii Ficuț Rareș Ionuț, Debelka Erik-Leonidas, Raduly Marcus Aurelius, Roman Rareș Cristian și Feier Mihai, deși au avut o comportare foarte bună la a doua probă, nu au reușit să se claseze decât pe locul V.

About Author