Categories Fotbal

Este IREAL unde s-a ajuns!!!

Clubul Al-Hilal i-a propus lui Lionel Messi (foto) cel mai mare salariu din istoria fotbalului, de 400 de milioane de euro pe an, pentru a-l convinge pe starul argentinian să evolueze în campionatul Arabiei Saudite, informează ziarul Marca.

„Messi a primit ‘mama tuturor ofertelor’”, titrează publicaţia spaniolă, care anunţase deja de mai multe luni interesul lui Al-Hilal, cel mai prestigios club din Arabia Saudită, faţă de căpitanul selecţionatei Argentinei, noua campioană a lumii.

Dacă va accepta oferta clubului Al-Hilal, Messi va avea ocazia să joace împotriva marelui său rival portughez Cristiano Ronaldo, care evoluează în prezent la formaţia saudită Al-Nassr, în baza unui contract estimat la 200 de milioane de euro.

Messi, în vârstă de 35 de ani, se află la final de contract cu formaţia Paris Saint-Germain, care speră să-l convingă pe argentinian să-şi prelungească şederea pe Parc des Princes, lucru puţin probabil însă, după ce acesta a fost fluierat de suporterii parizieni la ultimul meci din Ligue 1.

O altă variantă posibilă pentru Messi o reprezintă întoarcerea la fostul său club, FC Barcelona, la care a petrecut cea mai frumoasă perioadă din cariera sa. Oficialii grupării catalane fac în prezent eforturi pentru a-l convinge pe argentinian să revină din vară pe Camp Nou.

Pentru Lionel Messi mai există şi posibilitatea unui transfer în Major League Soccer, liga nord-americană, unde este dorit de Inter Miami, echipă co-patronată de fostul star al fotbalului englez David Beckham.

About Author