Categories Fotbal

Florin Fărcaș: Băieții merită felicitați

Imediat după finalul jocului Lotus – FC Bihor 3-4 cei doi antrenori au declarat:

„A fost un joc greu, cu un adversar care are nu mai puţin de cinci jucători care au evoluat la nivel de Liga I. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători de calitate. Sigur, ca de obicei când avem un joc de deplasare, ne-am pregătit destul de bine, să punem presiune pe adversar. Am marcat destul de multe goluri, dar am şi primit uşor golurile şi asta mă nemulţumeşte, pentru că noi credem că avem o apărare destul de solidă şi nu aveam voie să luăm aşa uşor golurile, dar, una peste alta, băieţii merită felicitaţi pentru că au făcut un meci mare, cu patru goluri şi alte ocazii mari”, a declarat, la finalul partidei antrenorul echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

De partea cealaltă, tehnicianul gazdelor, Cosmin Bodea, a remarcat în special greşelile de la goluri, atât ale elevilor săi, cât şi ale adversarilor.

„Deşi am pierdut, a fost un joc frumos, cu goluri multe, dar, din păcate, şi de-o parte şi de cealaltă, au fost greşeli foarte mari la goluri. Noi nu avem ce pierde, încercăm să jucăm toate meciurile aşa încât să adunăm puncte. Dacă am elimina greşelile de la goluri, cred că şi astăzi putem spune că am încercat să jucăm şi să facem un meci bun”, a declarat, la finalul disputei, Bodea.

About Author