Par incapabili să emită pretenții la titlul

Par incapabili să emită pretenții la titlul

CSM Oradea a fost învinsă de Steaua București, scor 11-8, în Meciul 2 al finalei Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2022/23. Pe reprize: 3-2, 3-2, 2-2, 3-2.

Partida a avut loc sâmbătă (20.05), la bazinul Steaua din capitală. Jocul a fost echilibrat, CSM-ul marcând primul gol al meciului. S-au consemnat egalități la 1, 2 și 3, după care Steaua s-a desprins la trei lungimi. După 16 minute de joc scorul a fost de 6-4.

Militarii au rămas în avantaj, reușind să se desprindă la un maxim de patru lungimi, scor 10-6 și 11-7, pe parcursul reprizei a 4-a. CSM Oradea a înscris ultimul loc al partidei.

Marcatorii CSM Oradea în acest meci: Mateja Asanovic și Mihnea Gheorghe – 2 goluri fiecare, Istvan Szabo, Vlad Dragomirescu, Silvian Colodrovschi și Levente Vancsik au înscris câte un gol fiecare. De cealaltă parte, Vlad Georgescu a înscris din nou șase goluri pentru Steaua.

Scorul general a devenit 2-0 pentru Steaua. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Meciul 3 are loc vineri (26.05), ora 19:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *