Categories Fotbal

Au amânat victoria pentru retur!!!

În cursul după-amiezii de miercuri 24 mai s-au desfășurat partidele tur din cadrul barajului de promovare în Liga a 2-a. FC Bihor câștigătoarea Seriei a 10-a s-a deplasat la Ungheni pentru a juca pe terenul celor de la Unirea. La finele partidei, roș-albaștrii au terminat la egalitatea scor 1-1 (0-0)

Jocul a fost unul în general echilibrat, dar ocaziile mai clare de poartă au aparținut oaspeților. În prima parte, Husu a beneficiat de o bună oportunitate dar a tras alături. De asemenea în debutul părții a doua portarul gazdelor și-a salvat echipa într-o situație critică. Husu a înscris cu capul, pentru ca Ban din lovitură liberă să trimită alături.

Din păcate, făcând prematur pasul în spate, orădenii primesc gol foarte ușor la o fază l care nu se anunța nimic. De asemenea din munutul 77 gazdele evoluează în inferioritatea numerică, Istrate văzând direct roșu. Una peste elta, unrezultat de egalitate care arată că Oradea are nevoie de victorie pentru a merge mai departe.

Unirea Ungheni: Andr. Bucur – Suslak, Ndiesse, Piper, P. Coza, Vasiu, Al. Oltean (min. 72 Al. Duşmanu), R. Balint (min. 63 M. Cordea), R. Trif (min. 63 Vînău), Fl. Istrate (min. 86 Vomir), Astafei – cpt. Antrenor: Flavius Sabău
FC Bihor Oradea: Nergheș – C. Jurj, D. Stan, R. Farcaș, L. Ioviţă – G. Cherman, R. Gunie – T- Serediuc (min. 57 Cl. Petruş), A. Gheorghiţă, I. Ban – ctp. (min. 64 Sg. Jurj) – M. Hosu (min. 85 Ad. Popa). Antrenor: Florin Farcaș

About Author