Categories Handbal

Handbalul dorește revenirea în prima ligă

Prezent la întâlnirea cu presa, Cosmin Liberț (foto) antrenorul principal al secției de handbal a CSM Oradea a tras linie și cum era normal a încercat să vorbească despre viitor și nu despre trecut. Echipa a retrogradat din Liga Națională și în sezonul viitor se va înscrie în Divizia A. Astfel o mare parte din jucători vor rămâne la Oradea cea mai mare parte a nucleului de anul trecut, cei doi străini au plecat încă se așteaptă semnarea noilor contracte.

Singura problemă majoră este pentru postul de pivot acolo unde se caută soluții iar la centru, revenirea după accidentare a lui Turcu ar putea rezolva problema. Handbaliștii bihoreni se vor reușit la Oradea în jurul datei de 1 august vor efectua un cantonament pentru ca în jurul datei de 15 septembrie să debuteze în sezonul viitor.

Din primele informații se pare că echipa retrogradată din Odorhei își păstrează și ei nucleul de jucători și că vor fi principalii adversari ai localnicilor în tentative de a promova. În continuare există un protocol de colaborare cu Alpha Oradea și cu LPS Bihorul în ceea ce privește continuitatea la nivelul juniorilor.

About Author