Și cei mici sunt practicanți de padel

20 de echipe s-au duelat în week-end, în cadrul circuitului de padel bihorean, la Padel Arena Oradea. În pereche cu debutantul Cătălin Mitra, antrenorul Emil Bronț și-a consolidat poziția de lider al ierarhiei profesioniștilor, cei doi câștigând toate cele cinci partide disputate la primul nivel. Pentru locul secund a fost nevoie de departajare la game-uri, poziția de ”argint” revenind tandemului Raul Zaharia/Bogdan Vasile urmat de echipa Spiros Baltsavias/Ionuț Tiriteu.
Nivelul secund a fost câștigat de Szabi Szazs și Vini Popoviciu acesta din urmă preluând șefia clasamentului general la nivelul 2 rezervat amatorilor.
Cel mai frumos spectacol a fost asigurat de echipele de copii care au făcut deliciul publicului care a trecut în week-end pe la Padel Arena Oradea. Premiul ”drăgălașii” a fost câștigat, categoric de Raul Costaș și Bianca Brândaș (ambii în vârscare au trăit fiecare punct precum marii jucători, cu multă concentrare și invocând divinitatea. Victoria la juniori a revenit lui Alex Seica aflat la a doua victorie consecutivă de turneu, acum în tandem cu Cristian Ianc.
În clasamentul general rezervat profesioniștilor, cu 30 de jucători angrenați în circuit, Emil Bronț este lider solitar cu total de 120 de puncte, urmat de Raul Zaharia cu 95 de puncte. La nivelul 2 noul lider este Vini Popoviciu, cu 81 de puncte, secundat de partenerul său tradițional Szabi Szasz 73 pct, și de fostul lider, Vlad Vîlceanu cu 68 pct.
La juniori șefia clasamentului e deținută de un copil extrem de talentat, Alex Seica care a câștigat toate turneele de juniori din acest an.

About Author