Categories Fotbal

Același FC Bihor dar cu un nou obiectiv clar: PROMOVAREA

Au trecut câteva săptămâni bune de când s-a încheiat sezonul 2022-2023 al Ligii a 3-a de fotbal din țara noastră. FC Bihor a avut un parcurs bun spre foarte bun în sezon, dar dezamăgitor la baraj. Nu mai contează motivele, e deja istorie…

Cert este un lucru, clubul orădean merge înainte.

A avut loc o schimbare majoră și anume schimbarea președintelui. În locul lui Șandor Kulcsar va veni George Tătar, consilierul personal al primarului Florin Birta.

Fost practicant al sportului cu balonul rotund la juniorii lui FC Bihor, George Tătar pentru cei care nu îl cunosc personal este o persoană extrem de dinamică, preocupată de munca pe care o depune și mereu deschis la performanță. Dej se lucrează la un plan de viitor în care vor exista anumite etape care trebuiesc organizate cât mai bine.

În mod normal, din sezonul viitor FC Bihor va evolua din nou în Liga a 3-a de astă dată se pare că cu un obiectiv extrem de clar și anume promovarea în Liga a 2-a. Nu va fi un secret pentru nimeni, faptul că echipa se va baza din nou în mare parte pe același nucleu de jucători, actualul lot urmând a fi îmbunătățit cu jucători cu experiență.

De asemenea, deși e prematur să discutăm, bugetul clubului va fi mărit, iar la nivelul băncii tehnice se va adopta metoda continuității și anume Florin Fărcaș rămâne antrenor principal, Dorin Mihuț continuă ca și secund în timp ve Vlad Ghețe se va ocupa de pregătirrea portarilor. Cristian Pirtea va fi în continuare organizatorul de competiții al clubului și delegatul oficial.

Este foarte important faptul că la ora actuală, FC Bihor are o anumită stabilitate din multe puncte de vedere iar imaginea de care a beneficiat în ultimul timp este mult îmbunătățită, plus că a existat o anumită transparență în ceea ce privește activitatea la toate nivelurile.

Ca și o noutate absolută, în câteva luni, două sau maxim trei luni vor fi finalizate lucrările la noua bază sportivă Motorul de pe Calea Clujului, care va fi extrem de utilă în ceea ce privește centrul de copii și juniori.

About Author