Categories Tenis

Se dorește reintroducerea Bucureștiului în circuitul ATP

Ion Ţiriac face revoluţie în România! Investiţie uriaşă a magnatului. Zeci de milioane de euro puse la bătaie. Chiar cel mai bogat român este cel care a făcut dezvăluirea extrem de importantă.

Ion Ţiriac nu se dezminte. Continuă să investească serios în infrastructura din România. Acum, încearcă din răsputeri să ajute sportul.

Ion Ţiriac speră să aducă marile competiţii în ţara noastră. Pune România pe primul loc şi continuă investiţiile prin care să ajute sportul românesc. Prioritară este aducerea turneului de 500 de puncte ATP la Bucureşti.

Capitala nu mai are un turneu ATP din 2016. Atunci avea loc ultima ediţie a competiţiei de 250 de puncte de la Arenele BNR. Situaţia se poate schimba din 2024. Ţiriac are planuri mari. Susţine că întâmpină probleme în aducerea turneului de la Belgrad, din 2024. Asta chiar dacă oferă României până la 40 de milioane de euro.

„Mă ocup acum de treburile pe care trebuie să le montez pentru România. Îmi trebuie turneul de tenis ATP 500, e foarte greu, aproape imposibil ca să îl am.

Chiar dacă pun 30-40 de milioane de euro de pomană. Trebuie să fac lucrurile de la Otopeni, academia de tenis, centralul de tenis, sala Nadiei, că i-am promis, piscina lui Potec. De astea mă ocup”, a spus Ţiriac, conform as.ro.

Ţiriac a devenit cel mai bogat român în 2023, conform presei de specialitate. Fostul mare jucător de tenis are o avere absolut uriaşă. Potrivit celor de la Forbes, ediția 2023, Țiriac deține acum o avere de peste două miliarde de dolari și se clasează pe locul 1516 în ierarhia mondială a magnaților.

Dacă în 2022, Țiriac avea o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari, fiind clasat pe locul 1818, în prezent omul de afaceri a urcat în ierarhie. La nivelul României, Ţiriac este cel mai bogat.

About Author