Categories Alte sporturi

Ion Țiriac un exemplu de așa tată, NU

Egipteanca Sophie Ayad (foto), care a fost într-o relație timp de nouă ani cu Ion Țiriac, a transmis un mesaj extrem de puternic, pe rețelele sociale.„Sunteţi ceea ce oferiţi! M-am gândit mult, în ultima perioadă, despre familie! Oamenii spun că tatăl meu are noroc să mă aibă. Dar eu sunt fericită să îl am pe el! Pe măsură ce îmbătrânim, copiii noştri ne oferă ceea ce le-am oferit şi noi.Dacă nu ai timp sau răbdare pentru copiii tăi când sunt mici, nu încerca să rezolvi lucrurile când vei fi bătrân. Ai o singură şansă.

Nu vă lăsați conduşi de trivialități, bani și faimă. Să vă concentraţi asupra copiilor voştri și fiţi umili.

 

Ultima ta cămaşă nu are buzunare!

Asta este cea mai bună lecţie pe care m-a învăţat-o tata. Eu nu mai am răbdare cu cei lacomi, cu moravuri proaste sau caracter slab. Vreau doar să fiu înconjurată de oameni buni, cu valori puternice. Nu îmi voi pierde timpul cu nimeni care nu poate trăi la înălţimea moştenirii mele. Pace!”, a fost mesajul răscolitor transmis de Sophie Ayad pe reţelele sociale, conform as.ro.Mesajul a fost însoțit de o fotografie în care Sophie apare alături de tatăl ei.

Femeia care i-a făcut doi copii lui Ion Țiriac, mesaj dur: „Dacă nu ai timp pentru ei când sunt mici, nu încerca să rezolvi lucrurile când vei fi bătrân”

About Author