Categories Fotbal

Un bun antrenament cu public pe o căldură teribilă

Fotbaliştii de la FC Bihor au făcut un nou joc reuşit, miercuri seara, în cel de-al doilea joc amical al acestei veri, pe care l-au susţinut pe teren propriu, în compania formaţiei CS Socodor, o echipă promovată în acest an în Liga a III-a.
Meciul s-a desfăşurat la Stadionul Iuliu Bodola şi a consemnat un galop de sănătate pentru elevii antrenorului Florin Farcaş, care s-au impus cu scorul de 7-0, după ce la pauză conduceau cu 3-0.
Tehnicianul orădean a utilizat din nou două formule diferite în cele două reprize.

Jucătorii „roş-albaştri” au arătat o bună poftă de joc, au dominat cu autoritate disputa şi, pe lângă cele şapte goluri, au mai ratat şi ale ocazii clare, numai în prima repriză trimiţând de două ori mingea în bară.
Cel care a marcat primul a fost atacantul Marius Hosu, care, în minutul 14, angajat în suprafaţa de pedeapsă l-a învins pe portarul Mucea.
După o ocazie uriaşă ratată de Tiberiu Serediuc, în minutul 18, în minutul imediat următor, Alexandru Popa a înscris pentru 2-0. Florin Chitaş a şutat de pe stânga, portarul a respins în bara transversală, tânărul fundaş central orădean a urmărit şi a înscris din faţa porţii.
Scorul la pauză, 3-0, l-a stabilit Răzvan Gunie, care a marcat în minutul 25, după care au fost şi alte ocazii clare ale bihorenilor, dar şutul lui Serediuc din lovitură liberă a fost respins de portar în transversală, şi tot acelaşi Tiberiu Serediuc a mai şutat periculos de la marginea careului, dar pe lângă bară.

În repriza a doua, cu o nouă formulă în teren, FC Bihor a urcat scorul la 4-0, la trei minute de la reluare, când, după o acţiune pe dreapta, mingea a fost trimisă în faţa porţii, de unde Sergiu Jurj a înscris. Acealaşi Sergiu Jurj a marcat pentru 5-0 în minutul 67, după o lovitură liberă executată de Alexandru Sorian. Mingea a fost respinsă, iar Sergiu Jurj l-a învins încă o dată pe portarul oaspeţilor, de această dată de pe partea stângă.
Atacurile orădenilor au continuat, iar după alte situaţii bune au venit şi alte două goluri. 6-0 s-a făcut în minutul 86, când tânărul Andrei Moga a înscris cu o lovitură de cap, după o centrare de pe stânga a lui Ionuţ Ban. Acelaşi Moga a ratat o ocazie uriaşă în minutul 89, după care, în ultimul minut de joc, în urma unui corner, Daniel Stan a închis tabela la 7-0, cu o lovitură de cap din centrul careului.

„În primul rând, ţinem să le mulţumim adversarilor noştri pentru faptul că au acceptat să joace cu noi, pentru că, iniţial, trebuia să evoluăm în compania celor de la Ripensia Timişoara, dar această echipă s-a retras din competiţiile de seniori. A fost un joc la discreţia noastră, cu un angajament bun, un joc din punct de vedere tehnic, dar şi tactic, respectat în totalitate de băieţi. Sigur că atunci când concentrarea şi responsabilitatea sunt la ele acasă, atunci vin şi momentele bune de joc, dar şi rezultatele. Astăzi putem evalua un joc bazat foarte bine pe organizare, dar şi tehnică bună de execuţie şi de joc”, a declarat, la finalul partidei antrenorul Florin Farcaş.

FC Bihor Oradea – CS Socodor 7-0 (3-0)
Au marcat: Marius Hosu 14, Alexandru Popa 19, Răzvan Gunie 25, Sergiu Jurj 48 și 67, Andrei Moga 86, Daniel Stan 90
FC Bihor: M. Pânzariu (min. 35 R. Bob) – R. Gunie, A. Gal, Al. Popa, Al. Stoian – V. Calugher, L. Ioviță – A. Chindlea, T. Serediuc, Fl. Chitaș – M. Hosu. Repriza a doua: R. Bob (min. 70 Al. Cherman) – C. Jurj, Sg. Bactăr, D. Stan, R. Clemeniuc – G. Cherman, R. Farcaș – A. Moga, Al. Sorian, I. Ban – Sg. Jurj. Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe
CS Socodor: Mucea – Ciornei, B. Țoca, Ghergheș, Caia – Turcuș, Fl. Mintaș – Al. Lezeu, Covaci, Pereny – L. Câmpan. Au mai jucat: Vaida, Sârb – S. Mako, M. Pele, D. Copil, Al. Gavrilaș, Miclea, Chiș, Ad. Mitroi. Antrenor: Tiberiusu Darazs
Arbitri: Andrei Pop – Marius Matica și Diana Ilie

Următoarea partidă de verificare pentru FC Bihor va avea loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 11, la Jucu, cu Viitorul Cluj, o altă formaţie din Liga a III-a.
Următoarea dispută pe teren propriu va avea loc, în schimb, vineri, 28 iulie, de la ora 11, cu echipa de ligă secundă CSC Dumbrăviţa.

About Author