Categories Tenis

Trei zile cu meciuri intense

Cea mai lungă etapă din circuitul ”Oradea Joacă Padel” s-a desfășurat de vineri până duminică, la Padel Arena Oradea. Opt echipe au disputat un total de 28 de meciuri, de-a lungul celor trei zile de competiție, rezervate Etapei a 7-a din circuit. N-au absentat surprizele dar în ansamblu a rezultat cel mai echilibrat turneu cu șase echipe în cursă pentru locul 2 și totodată un padel de reală calitate.
Promotor al padelului, Spiros Baltsavias a făcut tandem cu unul dintre cei mai buni jucători din Circuitul Național, Bogdan Sturzu ceea ce a conferit celor doi statutul de mari favoriți, Sezonul trecut Bogdan Struzu a participat, alături de Andrei Dărăban, la cinci turnee naționale, câștigând trei dintre ele. A mai jucat o finală (în care, cei doi au ratat patru mingi de meci) și o semifinală. Statutul de favoriți a fost respectat în cazul lui Spiros și Bogdan care au câștigat toate cele șapte partide disputate.
Echilibrul turneului a survenit din faptul că, nu mai puțin de alte șase echipe (Fl. Vasile & B. Vasile; Szasz & Popoviciu; Mitra & Urda; Tiriteu & Șipoș; Leucuța/& Sabău; Samuel & Guiaș, la care s-a adăugat Tomulescu & Marian) au luptat pentru podium! De la locul 7 la locul 2 distanța a fost de numai o victorie. În cele din urmă diferența pentru locurile 2-4 s-a făcut la jocurile directe iar tandemul tată-fiu: Florin și Bogdan Vasile a încheiat pe locul secund. Szasz Szabi și Vini Popoviciu au obținut ”bronzul” in extremis, în fața echipei formată din Cătălin Mitra (câștigător al etapei precedente) și Ionuț Urda.
Următoarea etapă, cea de-a 8-a, se va desfășura la Padel Arena Oradea la data de 19 august;

About Author