Categories Fotbal

Un nou rezultat pozitiv pentru FC Bihor

 

Formaţia FC Bihor a înregistat sâmbătă şi primul rezultat de egalitate în jocurile amicale din perioada pregătirilor din această vară. La Jucu, orădenii au încheiat cu 1-1, jocul susţinut în compania echipei Viitorul Cluj. Loren Ioviţă a deschis scorul, în minutul 43, dar gazdele au egalat în partea a doua, dintr-o lovitură liberă.

Fotbaliştii de la FC Bihor au înregistrat sâmbătă primul rezultat de egalitate din perioada pregătirilor din această vară. Orădenii au evoluat la Jucu, în compania unei alte formaţii de liga a III-a, Viitorul Cluj. Jocul s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1, după ce la pauză elevii antrenorului Florin Farcaş conduceau cu 1-0.
Dacă miercuri, în amicalul cu arădenii de la Socodor, „roş-albaştrii” au înscris pe bandă rulantă, de această dată, deşi şi-au creat o serie de ocazii, nu au fost destul de lucizi în faţa porţii şi au reuşit doar un gol.
În minutul 43, FC Bihor a deschis scorul, după o centrare de pe dreapta a lui Tiberiu Serediuc. Ricardo Farcaş a reluat cu capul, portarul Borz a respins, iar Loren Ioviţă a înscris din şase metri.
Astfel, la pauză s-a intrat cu scorul de 1-0 pentru „roş-albaştri”.
Precum s-a întâmplat şi în precedentele două dispute amicale, în repriza a doua antrenorul Florin Farcaş a trimis în teren o cu totul altă echipă.
Deşi orădenii şi-au creat din nou mai multe ocazii de poartă, cei care au marcat în repriza secundă au fost gazdele, în minutul 55, prin Fărăgău. Acesta a înscris direct din lovitură liberă de la 22 de metri, cu un şut la vinclu.
„A fost un joc bun, cu intensitate bună, cu angajament foarte mare. Noi, un pic am rămas deficitari la faza ofensivă, pentru că ne-am creat foarte multe ocazii, dar n-am înscris. Dar, sigur, suntem în perioada de acumulări şi s-a resimţit un pic starea de oboseală. Dacă eram mai lucizi şi mai responsabili, altul ar fi fost şi rezultatul. Totuşi, eu sunt mulţumit de efort, de atitudinea băieţilor, pentru că doar lipsa de inspiraţie a făcut să nu înscriem mai multe goluri”, a declaratm, după partidă, tehnicianul Florin Farcaş.

Viitorul Cluj – FC Bihor Oradea 1-1 (0-1)
Au marcat: Fărăgău (min. 55) / L. Ioviţă (min. 43)
Viitorul Cluj: Borz – Milandru, Milchiş, Podea, Morariu – Calo, Fărăgău, Herciu – Iepure, Thiam şi Pop. Au mai intrat: Măluţan, Judea, Oargă, Istrate, Şoaită, Găţan, Cozac, Doroftei, Mic şi Şerbănescu. Antrenor: Marius Popescu
FC Bihor: M. Pânzariu – C. Jurj, A. Gal, L. Ioviţă, Al. Stoian – V. Calugher, R. Farcaş – A. Moga, T. Serediuc, Fl. Chitaş – M. Hosu. În repriza a doua au jucat: R. Bob – S. Bactăr, Al. Popa, D. Stan, R. Clemeniuc – R. Gunie, G. Cherman – A. Chindlea, Al. Sorian, I. Ban – Sg. Jurj. Antrenor: Florin Farcaş.

În următoarea partidă, „roş-albaştrii” vor evolua pe teren propriu, la Stadionul Iuliu Bodola, cu echipa de ligă secundă CSC Dumbrăviţa. Meciul va avea loc vineri, 28 iulie, de la ora 11.

About Author