Categories Atletism

Mihai Dringo – Sunt fericit!!!

„Sunt fericit” – declară Mihai Sorin Dringo, sportivul Universității din Oradea laureat cu bronz la Jocurile Mondiale Universitare din China
Atletul Mihai Sorin Dringo, legitimat la CSU CSM Oradea, a cucerit medalia de bronz, în proba de 400 metri plat, la Jocurile Mondiale Universitare de la Chengdu – China.
Sportivul orădean, care a alergat proba în 45,27 secunde, stabilind astfel și un nou record național al României, a declarat că este „foarte fericit și mulțumit” de rezultatul pe care l-a obținut.

„A fost cea mai incredibilă cursă din viața mea. Nu am cuvinte, sincer. Cum am reușit acest rezultat e încă un mister pentru mine. Pot spune că, în timpul cursei, parcă alerga cineva în corpul meu”, a declarat cel mai tânăr competitor prezent în finala probei de 400 de metri plat.
Orădeanul a mărturisit că, înainte de cursă, a simțit că îl dor picioarele, dar nu a lăsat asta să îl oprească.

„Totuși, e ceva normal după două curse anterioare foarte disputate”.
Mihai Sorin Dringo, cel care spune că atletismul este marea lui dragoste, revine în țară la 9 august 2023. „Sunt fericit. Urmează să mă relaxez puțin, este finalul sezonului pentru mine. Apoi am să mă concentrez asupra planului ce îl am de urmat pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Paris”, a mai declarat atletul laureat la Chengdu, antrenat de Robert Olah.

About Author