Categories Fotbal

FC Bihor, principala favorită la promovare în Seria a 8-a

Vă informăm că azi, 9 august, Comitetul de Urgență al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat componența nominală a seriilor Campionatului Național Liga a 3-a din sezonul 2023-2024.

Această hotărâre aduce o noutate pentru echipa noastră, care acum a fost repartizată în Seria a 8-a a celui de-al treilea eşalon, şi nu în Seria a 10-a, cum a fost în sezonul trecut.

Ca urmare, FC Bihor Oradea va face parte acum dintr-o serie ce le va mai cuprinde pe echipele: SSU Politehnica Timişoara, CSC Peciu Nou, CS Avântul Periam, ACS Progresul Pecica, CS Şoimii Lipova, CS Socodor, CS Crişul Chişineu-Criş, CS Gloria Lunca-Teuz Cermei şi ACS ACB Ineu.

De menţionat că două dintre aceste formaţii au fost adversarele „roş-albaştrilor” în această perioadă a pregătirilor. Astfel, FC Bihor a întâlnit echipa arădeană CS Socodor, pe care a întrecut-o cu scorul de 7-0, dar şi pe Politehnica Timişoara, de care a trecut în ultimul amical cu 1-0.

La o primă vedere, FC Bihor pare de departe principala favorită la locurile fruntașe ale seriei în condițiile în care a fost net superioarăîn fața timișorenilor, sigurii care pot emite pretenții. Important este ca atunci când încep jocurile oficiale roșșalbaștrii să-și găsească ritmul cuvenit și să înceapă de la început cu rezultate pozitive ceea ce le oferă un plus la capitolul moral.

Într-o altă ordine de idei, lotul formației pregătite de Florin Fărcaș este finalizat, nu mai vine deocamdată niciun jucător până în iarnă, atunci necesitățile pot aduce schimbări. Mai trebuie menționat faptul că în condițiile în care termină pe primele două locuri după play-off, vor juca împerecheat cu echipele clasate pe aceleași locuri în Seria a 7-a.

About Author