Categories Fotbal

Dispută deschisă oricărui rezultat în Cupa României!!!

Vă informăm că FC Bihor Oradea se va duela cu FC Argeş Piteşti, în play-off-ul Cupei României la fotbal! Asta a reieşit în urma tragerii la sorţi care a avut loc azi, 23 august, la Casa Fotbalului din Capitală.

Meciul este programat într-o singură manşă. Cum cel mai probabil jocul va fi televizat, este posibil să fie găzduit de un stadion cu instalație de nocturnă.

Reamintim că dacă FC Bihor evoluează în eşelonul al III-lea, cei de la Campionii FC Argeş au retrogradat în această vară din Liga 1 şi au început noua ediţie de campionat în eşalonul secund.

În urma efectuării tragerii la sorți de către federalii Mihai Andrieș, Gabriel Bodescu și Aurel Ionescu au rezultat următoarele meciuri în Play-off-ul Cupei României:

Metaloglobus București – Dinamo
FC Bacău – SC Oțelul Galați
Unirea Slobozia – FC Hermannstadt
CSC Dumbrăvița – UTA Arad
Ceahlăul Piatra Neamț – Universitatea Cluj
SCM Zalău – Politehnica Iași
CSC Șelimbăr – FC Voluntari
CS Mioveni – FC Botoșani
Progresul Pecica – Viitorul Șimian
FC Bihor Oradea – Campionii FC Argeș
CSM Alexandria – Concordia Chiajna
Unirea Dej – Steaua
Viitorul Ianca – CS Tunari
Phoenix Buziaș – Chindia Târgoviște
Corvinul Hunedoara – FK Miercurea Ciuc
CSM Deva – Gloria Buzău

Partidele sunt programate în jurul datei de 30 august, dar Federaţia Română de Fotbal urmează să comunice programul integral al jocurilor, cu orele de disputare.

Astfel, „roş-albaştrii” vor aduce la sfârşitul acestei luni la Oradea o echipă de tradiţie în fotbalul românesc.

Vă reamintim că FC Bihor Oradea s-a calificat în play-off-ul cupei, după ce a trecut de Lotus Băile Felix şi Sănătatea Cluj, în timp ce FC Argeş va intra în competiţie direct în play-off.

About Author