Categories Fotbal

Abonamentul mai avantajos decât biletele la FCSB și Dinamo

Având în vedere numărul crescut de solicitări al suporterilor cu privire la achiziţionarea abonamentelor cu bani cash, clubul FC Bihor Oradea organizează din nou, săptămâna aceasta, de miercuri până vineri, în intervalul orar 14 – 19, o nouă campanie de vânzare a abonamentelor pentru sezonul competiţional 2023-2024, la stadion.

Astfel, cei care vor să achiziţioneze abonamentele cu bani cash sau nu au posibilitatea online, sunt aşteptaţi miercuri, joi şi vineri, în intervalul orar 14 – 19, la Stadionul „Iuliu Bodola”.
Abonamentele vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a stadionului, la intrarea pe la Poarta 3.

Reamintim că tarifele abonamentelor FC Bihor Oradea pentru sezonul competiţional 2023-2024 sunt următoarele:
– 100 lei pentru un abonament obişnuit
– 1000 lei pentru abonamentul „membru suporter”

Abonamentul obişnuit include şi meciurile din Cupa României, iar cei care achiziţionează abonamente „membru suporter” devin membri oficiali ai clubului. Aceştia vor primi şi un tricou personalizat şi o eşarfă în culorile clubului.

Clubul FC Bihor Oradea mulţumeşte suporterilor pentru interesul acordat echipei în ultimele zile şi îi aşteaptă pe întreaga durată a sezonului alături de formaţia „roş-albastră”!

Mai trebuie menționat faptul că biletele de intrare la jocurile din cadrul Cupei României cu FCSB sau Dinamo cel mai probabil vor fi puse în vânzare în jurul datei de 20 septembrie. Se vor putea Achiziționa bilete on-line și fizic, nu mai mult de patru tichete de persoană, contra sumei de 50 lei un bilet. Totodată, posesorii de abonamente vor avea porți de acces speciale și nu vor sta la rând la intrarea în stadion. După cum este interesul pentru bilete, acestea se vor vinde în primele zile, cel mai probabil în zilele premergătoare jocului, biletele urmând a fi epuizate.

About Author