Categories Alte sporturi

Record de spectatori la antrenamentele stejarilor

Peste 1.000 de spectatori au asistat, pe Stadionul Jean-Antoine Moueix din Libourne, la antrenamentul deschis al echipei naţionale de rugby a României, care participă la Cupa Mondială din Franţa, se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Române de Rugby.

„Naţionala de rugby a României continuă evoluţia la Cupa Mondială de rugby, următorul meci fiind pe 30 septembrie, la Lille, cu Scoţia. În plină pregătire a acestui meci, ‘stejarii’ au avut un antrenament deschis publicului. Peste 1.000 de persoane s-au aflat în tribunele Stadionului Jean-Antoine Moueix din Libourne pentru a vedea o sesiune de pregătire de două ore, la intensitate maximă”, se menţionează în comunicatul citat.

Suporterii i-au încurajat pe componenţii primei reprezentative înaintea meciului cu Scoţia, antrenamentul terminându-se cu o sesiune de autografe.

După antrenament, jucătorii au avut parte de o întâlnire specială, cu câţiva dintre reprezentanţii comunităţii române din Franţa.

Pe perioada Cupei Mondiale de rugby, echipa României este cantonată la Bordeaux, antrenamentele fiind efectuate la Libourne, pe Stadionul Jean-Antoine Moueix.

Naţionala de rugby a României continuă evoluţia la Cupa Mondială, următorul meci fiind pe 30 septembrie, la Lille, cu Scoţia.

În primele două partide, România a fost învinsă de Irlanda cu 82-8 şi de Africa de Sud, cu 76-0.

About Author