Categories Handbal

Și-au respectat statul de favoriți

CSM Oradea a învins ACS Unirea Sânnicolau Mare, scor 39-27, în cadrul etapei a 2-a din Divizia A la handbal masculin – ediția 2023/24. Partida a avut loc vineri (22.09), la Arena Antonio Alexe.

Jocul a fost controlat în întregime de elevii lui Cosmin Liberț. Aceștia s-au desprins la 10-3 în primele 20 minute de joc. Avantajul a urcat la zece lungimi, dar oaspeții au marcat ultimele două goluri ale reprizei pentru a duce scorul la 15-7 la jumătatea partidei.

Partea a 2-a a fost controlată de amfitrioni. Aceștia au mai pus câteva lungimi pe tabela de marcaj. De altfel, CSM Oradea a avut 12 marcatori în această confruntare.

Sebastian Sfârlea a totalizat 7 goluri, Viorel Boșca a punctat de 5 ori, Alexandru Popa și Deniss Kirsch au înscris de câte 4 ori, iar Emilian Turcu, Florin Breban, Ciprian Aungurenci și Alexandru Farcaș au înscris de câte 3 ori fiecare pentru CSM Oradea. Ionuț Băban și Marius Mlinarcsik au înscris de câte 2 ori, iar Răzvan Radu, Mihai Milu și Congos Szasz au avut câte o reușită pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Petre Mutu a punctat de 9 ori, iar Ioan Stan a reușit să înscrie 7 goluri pentru Unirea Sânnicolau Mare.

CSM Oradea are câte o victorie și o înfrângere după primele două etape în Seria A din Divizia A masculin – ediția 2023/24. Următorul meci are loc pe 30 Septembrie, în deplasare, cu CSU Politehnica Timișoara.

About Author