Categories Polo

CSM-ul a debutat cu o victorie în noua ediție a Superligii

CSM Oradea a învins Rapid București, scor 18-8, în prima etapă din Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2023/24. Partida a avut loc sâmbătă (30.09), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Scorul pe reprize: 5-1, 5-1, 5-3, 3-3.

Jocul a demarat cu o reușită pentru feroviari. A fost unicul moment în care oaspeții s-au aflat la conducere. CSM-ul a reacționat cu o serie de șase reușite și s-a desprins la peste zece lungimi spre jumătatea reprizei a 3-a. Ultima repriză a consemnat egalitate, dar acest lucru nu a mai avut impact asupra rezultatului final.

Filip Gardasevic a punctat de 7 ori în această confruntare. L-au secondat Levente Vancsik, David Belenyesi respectiv Istvan Szabo, toți cu câte trei goluri marcate. În fine, Petar Velkic și Andrei Marinescu au marcat câte un gol pentru CSM Oradea. Răzvan Rath a replicat cu patru goluri pentru Rapid.

Următorul meci pentru CSM Oradea are loc sâmbătă (14.10), ora 10:30, tot la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu. Adversar este Sportul Studențesc, jocul contând pentru etapa a 2-a din Superliga Națională. Intrarea va fi liberă.

About Author