Categories Fotbal

Roș-albaștrii cu prima șansă în deplsarea de la Ineu

Vă informăm că FC Bihor va susţine următorul joc vineri, de la ora 15, la Ineu, în compania echipei locale ACB.

Meciul va conta pentru etapa a 7-a a Ligii a III-a, Seria a 8-a şi se va desfăşura pe Stadionul Central din localitate.

În cadrul acestei dispute, FC Bihor de pe primul loc se va duela cu echipa de pe poziţia a 9-a, ACB Ineu, formaţie care în primele şase etape a acumulat 5 puncte, după ce a înregistrat o victorie, două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri.

De partea cealaltă, FC Bihor este lider autoritar al ierarhiei, cu 16 puncte, acumulate în cele cinci victorii şi o remiză, pe care le-a înregistrat până acum.

FC Bihor vine după victoria cu 3-1 repurtată pe teren propriu în faţa celor de la Avântul Periam, în timp ce ACB Ineu va încerca să se reabiliteze după eşecul sever, scor 1-6, suferit pe terenul timişorenilor de la Politehnica.

„Ne aşteaptă o deplasare la Ineu. Ne pregătim aşa cum trebuie să se pregătească o echipă care îşi doreşte să aducă puncte din deplasare. Ne dorim foarte mult ca de la acest joc să aducem puncte, pentru că avem nevoie de ele. Venim după o serie de jocuri bune, atât în campiont cât şi în cupă şi sperăm la un joc bun şi un rezultat pe măsură”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş.

Tehnicianul echipei orădene se confruntă o problemă de efectiv, Andrei Gal, care este în refacere după operaţie, în timp ce George Cherman şi Bogdan Vasile şi-au revenit şi au intrat în programul normal al echipei. Totuşi, o recidivă de ultim moment a apărut la atacantul Marius Hosu, care devine incert pentru jocul de vineri.

Deplasarea spre Ineu a echipei noastre se va face în ziua meciului, vineri, 6 octombrie.

About Author