Categories Handbal

Munca în echipă le-a fost răsplătită la final

CSM Oradea a obținut cea de-a 3-a victorie în Seria A din Divizia A la handbal masculin – ediția 2023/24. Formația antrenată de către Cosmin Liberț și Dan Pițigoi a învins CSM Reșița, scor 31-30. Meciul a avut loc vineri (06.10), la Arena Antonio Alexe din Oradea. Partida face parte din programul etapei a 4-a.

Roș-albaștrii au fost la conducere aproape în permanență. Ei s-au desprins la cinci lungimi pe parcursul primei reprize, dar reșițenii au reacționat. După 30 minute de joc efectiv scorul a fost de 18-14.

Oaspeții au restabilit egalitatea, scor 24-24, în minutul 44 al confruntării, respectiv 25-25, în minutul 48. CSM Oradea a înscris apoi de trei ori consecutiv pentru a reveni definitiv la conducere. Gruparea din Reșița a venit la un singur gol în spate pe parcursul ultimului minut, dar orădenii au găsit soluția de a obține victoria.

Alexandru Farcaș a avut o prestație ofensivă impecabilă. El a marcat de nouă ori din tot atâtea aruncări la poartă. Csongor Szasz și Ciprian Aungurenci au înscris de câte 6 ori, Alexandru Popa a punctat de 3 ori, Viorel Boșca și Sebastian Sfârlea au avut câte 2 reușite, iar Deniss Kirsch și Emilian Turcu au terminat cu câte 1 gol marcat pentru CSM Oradea. În replică, Olexandr Starcenco, fost jucător la CSM Oradea, a punctat de 6 ori pentru CSM Reșița.

Prin prisma acestui rezultat, CSM Oradea are 9 puncte din maximul posibil de 12. În schimb, Reșița rămâne la 6 puncte.

Următorul meci al orădenilor are loc pe data de 14 Octombrie anul curent, în deplasare, cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

About Author