A dat bani cu împreumut și s-a trezit într-o situație ingrată

Numele lui Radu Drăguşin a apărut în scandalul pariurilor ilegale din Italia.

Mama lui Radu Drăguşin intervine în scandalul pariurilor: „I-a dat 40.000 de euro lui Fagioli, e o lume destul de periculoasă!” |

Concret, Nicolo Fagioli, jucătorul lui Juventus găsit vinovat şi suspendat deja pentru 7 luni, a mărturisit că a luat bani de la Radu Drăguşin pentru a paria ilegal. Acum au apărut primele reacţii din tabăra internaţionalului român. Svetlana Simion, mama lui Radu Drăguşin, a vorbit pentru Orange Sport şi a clarificat situaţia fotbalistului de la Genoa.

„M-a luat prin surprindere faptul că Drăguşin este asociat în scandalul pariurilor în urma unui împrumut pe care l-a efectuat o singură dată, cu un an şi jumătate înainte. A fost un împrumut efectuat fostului coleg de la Primavera cu care a trăit împreună de la 16 ani până când Radu a făcut pasul următor. Nu e normal să asociezi un caz clar de parior în tratament, Fagioli, cu un împrumut acordat unui fost coleg

50.000 de euro este un ceas Rolex. În lumea această a fotbaliştilor, 40.000 de euro nu reprezintă chiar o sumă atât de mare, cu toată lipsa de modestie. Dacă vorbeam de un milion de euro, probabil ne-am fi făcut griji.

Fagioli i-a cerut bani împrumut lui Radu pentru el. Asta ştiu, asta mi-a zis Radu, că Fagioli are nevoie de acei bani pentru el. Radu (foto) nu avea de unde să ştie că Fagioli avea o problemă. Este o lume destul de periculoasă, iată că nu ma aşteptam. Fagioli e un copil care a crescut cu Radu, dar uite că nu poţi să ştii ce ascunde un om în spatele unei imagini de fotbalist la Juventus”, a declarat Svetlana Simion.

About Author