Categories Handbal

Nu au reușit să mențină ritmul pe tot parcursul jocului

Secția de handbal a CSM Oradea a suferit cel de-al 2-lea eșec stagional în Divizia A la handbal masculin. Formația pregătită de Cosmin Liberț și Dan Pițigoi a cedat la Făgăraș, scor 27-33, în cadrul etapei a 7-a din Seria A. Partida a avut loc miercuri (25.10).

Jocul a demarat sub semnul echilibrului, protagonistele succedându-se la conducere în primele minute. A urmat un parțial de 4-0 ce a desprins formația gazdă, însă CSM Oradea a revenit și a egalat la 12 în minutul 27. Prima jumătate s-a terminat cu scorul de 14-12, amfitrionii marcând pe sirenă de la mare distanță.

Repriza secundă a fost controlată de făgărășeni. La început s-a păstrat un scor echilibrat, însă treptat gazdele s-au desprins. Avantajul maxim a fost de șapte lungimi, scor 27-20, consemnat în minutul 47 al întâlnirii.

Emilian Turcu a înscris de opt ori, Csongor Szasz a adăugat patru goluri, Deniss Kirsch, Ciprian Aungurenci și Sebastian Sfârlea au marcat câte trei goluri fiecare, George Breban și Alexandru Farcaș au avut câte două reușite, iar Viorel Boșca și Alexandru Popa au înscris câte un gol pentru CSM Oradea. De la învingători s-a evidențiat Tiberiu Constantinescu, autor a opt goluri.

În mod surprinzător, CSM Reșița a învins CSM Odorheiu Secuiesc, scor 28-27, într-un alt meci din cadrul rundei a 7-a. Acesta e primul eșec pentru gruparea din Odorhei.

În clasament, CSM Oradea coboară pe locul al 3-lea, având 15 puncte la încheierea turului. Odorhei are 18 puncte, iar Făgăraș a ajuns la 16. Locul 4 revine echipei din Reșița, tot cu 15 puncte acumulate.

About Author